Nazwa forum

Wspaniała Strona skupiajaca najlepszych terrorystów z całego świata

#1 2010-08-29 21:38:17

Skida

Moderator

Punktów :   

Raport z misji "Skoczny patrol"

Data misji: 29 sierpień
Miejsce misji: Europa
Godzina misji: 3.00
Czas trwania misji: 3 godziny
Bronie używane na misji: statek zwiadowczy Skoczek, Kingdom Key, pieluchy.
Raport:

Pojechałem do Warszawy na Keybladzie. Stamtąd udałem się do pobliskiego kanału. Czekał tam na mnie Skoczek. Wszedłem do niego i poleciałem. Jak tylko uniosłem się na wysokość 10 000 metrów, włączyłem kamuflowanie. Przeleciałem trochę i obniżyłem wysokość by coś dostrzec. Ujrzałem dziwny widok. Lecąc nad Smoleńskiem, zobaczyłem dziwne postacie. Szły na miejsce znanej wszystkim tragedii. Zeskoczyłem ze Skoczka i pobiegłem, mając pod ręką 4 super pieluchy i 2 śmierdzące granaty. Rzuciłem w nich pieluchami. To byli ludzie. Ale i tak byli niebezpieczni. Trzymali w dłoniach miecze. Zaatakowali mnie. Używałem wszystkiego co się dało, prócz granatów. Wreszcie musiałem ich użyć. Ustawiłem najwyższą moc, która była przeznaczona dla Yumeki. Nie dało się inaczej. Tylko to mogło ich powstrzymać. A więc rzuciłem granaty. Gdy wybuchły rozległ się smród nie do wytrzymania. Przed straceniem przytomności usłyszałem jęk, który mówił "Zgnijesz Dorotko". Już wiem czemu ten tryb miał taką nazwę. Gdy się obudziłem była 4.30. Przepatrolowałem resztę Europy i wróciłem do domu o 6.00.

Status misji - wykonana.

Zabijanie - fajna rzecz. Życiu w niewoli mówimy precz!
http://a.imageshack.us/img51/7240/piel.jpg

Stopka forum

RSS