Nazwa forum

Wspaniała Strona skupiajaca najlepszych terrorystów z całego świata

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2010-08-30 16:26:34

crowley

Administrator

12687029
Punktów :   

Przeszłość Crowleya

Urodziłem się w 1995 roku już w wieku 3 lat sterroryzowałem moje przedszkole lecz niestety przez zdrade mojego wspólnika musiałem uciekać.

Rok póżniej adoptowała mnie moja matka , a ja udając niewiniątko zbudowałem w piwnicy swoje centrum operacyjne
Planowałem i planowałem aż w końcu 12 września 2002 roku zaatakowałem więzienie stanowe i uwolniłem mojego kuzyna Szymona .

Razem po pół roku szkolenia w ciemnej stronie mocy i technikach naruto i bleacha zaatakowaliśmy dom prezydenta wszystko było wspaniale już mieliśmy uciekac gdy nagle zostaliśmy zaatakowani przez tajemniczą osobę która przedstawiła się jako "Yumeka" Szymon zginął z jej ręki sam rzuciłem prezydenta w jej stronę i w zaistniałym zamieszaniu i strzeleniu paroma błyskawicami w wroga uciekłem .

(coś o czym powinniście wiedzieć) W 2003 roku odwiedzili mnie ludzie z organizacji "Chronos" , dołączyłem do nich.
To była najgorsza decyzja w moim życiu,  ale wtedy chciałem jedynie mocy nic więcej . Znany byłem pod nazwiskiem Eryk Heartcrow najpotężniejszy zabójca tamtych lat.
Zabiłem wielu i nie poprzestawałem na tym , lecz po 2 latach służby w 2005 roku dano mi zadanie wyeliminować małą dziewczynkę , córkę premiera Rosji który poddał ją eksperymentom . Eksperymenty sprawiły iż dziewczynka mogła zmienić swoje ciało w co tylko chciała , , zaś jej mózg był kontrolowany przez naukowców .
Gdy stanąłem przed nią .... nie potrafiłem ja zabić , zniszczyłem maszyny całą posiadłość wszystko co się dało a   następnie odszedłem od Chronosa obrzuciłem zgniłymi jajami domy moich dowódców .
Lecz to nie było takie proste : złamałem rozkazy oraz uciekłem z organizacji przez co teraz jestem poszukiwany.
W Chronosie można albo być z nimi albo zginąć.To jest służba na całe życie albo śmierć. Dziewczynka została ze mną dałem jej na imię Ania. Zamieszkała razem ze mną .
Rok później pomogłem wydać anime "Black Cat" w którym zawarłem wszystko co wiedziałem o tej organizacji .
Pamiętajcie nie wolno wam do nich dołączyć jeżeli gdzieś zobaczycie czowieka z wytatuowaną liczbą rzymską od I do XIII to macie zaraz mnie powiadomić!

W 2010 roku porzuciłem stary pseudonim , i po jakimś czasie znów spotkałem Yumeke .
Postanowiłem znów zacząć trenować i zacząłem planować swoją zemstę .
Stworzyłem razem z moimi przyjaciółmi Misaki, Darkiem, Skidem i Riką organizację Rebel Dark Side która ma dwa cele :
zebrać terrorystów z całego świata
oraz zniszczyć wszelka konkurencję
(i pomóc MIsaki w odzyskanie pamięci)

Stopka forum

RSS