Wspaniała Strona skupiajaca najlepszych terrorystów z całego świata
[center]Osoby uczestniczące w akcji : Crowley
Osoby uczestniczące w akcji : Crowley
Czas akcji 19 lipca 2010 roku godzina 23:08
Cel misji: Sprawdzenie niezwykłej aktywności wrogich jednostek sklasywikowanych jako Zombi
Miejsce akcji:Rosja(Smoleńsk)
Sprzęt użyty podczas akcji: Resingo Hearto
Opis akcji :
O godzinie 23:08 doleciałem na miejsce .
Wszystko wyglądało jak z jakiegoś horroru na polanie niedaleko wschodniego krańca lasu zgromadzeni byli Zombi .
Ich widok napawał mnie smutkiem i żalem , podleciałem bliżej i wtedy zauważyłem przyczynę owego spotkania "nieumarłych" , na środku polany leżeli ludzie , byli spętani magicznymi więzami bardzo podobnymi do tych które używają nasi ludzie.
Nie było czasu do namysłów od razu zaatakowałem Zombi mimo iz byli bardzo wolni to uzbrojeni w podrzędne kopie naszych inteligentnych urządzeń byli bardzo niebezpieczni. zacząłem robić piruety w powietrzu i wiele innych rzeczy byle tylko w końcu zbliżyć się do więźniów .
Niestety nic to nie dało , zostało mi tylko jedno wyjście i wiedziałem że to jedyne wyjście .
Utworzyłem osłonę wokół Więźniów a następnie wielki mur wokół polany aby żaden Zombi nie uciekł .
Wzleciałem kilkanaście metrów w górę i użyłem mojego ulubionego zaklęcia:
"Działa Załamanego światła gwiazd"
Potężny promień energii uderzył w Jednostki wroga zdmuchując je z powierzchni ziemi , więźniom nic się nie stało, rozwiązałem ich i następnie odleciałem w stronę domu.
Podróż obyła się bez większych problemów mimo iż na moje zaklęcie poszła większa część kartiży dotarłem do domu .
Status misji : Wykonana
Status raportu : zakończony