Wspaniała Strona skupiajaca najlepszych terrorystów z całego świata
Mam dla was wspaniałe a zarazem niedobre wieści .
Słuchajcie .......... jakiś czas temu w Brzezinach zaatakowałem Zombie okupujących tamtejsze okolice(mój raport) lecz wśród nich był człowiek .... żywy człowiek..... mimo iż była to tylko płotka z takim zasobem Reiatsu co mój kot to i tak przez użycie mojej technologi miał poziom mocy równy poziomowi Riku .
Mimo iż nie chciałem być zbyt pochopny to od dziś możecie używać drugiego poziomu waszych inteligentnych broni.
A oprócz tego dam wam nowy sprzęt stworzony specjalnie dla was.
A mianowicie:
Wybuchowe agrafki dla Skidy mam wybuchowe agrafki do pieluch oraz granatu w kształcie psiej kupy o nazwie bomba śmieć jest to granat służący do zabijania wroga lub odstraszania (moc smrodu można ustawić <poziomy zapachu: zgniłe żarcie, śmietnik , wysypisko, zdechły skunks, stare gacie wujka , Klop with the Shambo , oraz najgorszy poziom który służy tylko na wypadek gdyby Yumeka nas odkryła a :
"Zgnijesz dorotko"
Dla Riku mam wspaniały sznur prawdomówności<założysz go komuś a ten ktoś powie całą prawdę na każdy temat>
oraz wspaniały motor bojowy wyposażony w całą artylerję broni , osłony z Naquadahu oraz tryb zbroi Iron Men-a
Dla Fifka mam wspaniały zegarek w któy wbudowałem tyle rzeczy przez internet po teleporter oraz silnik rakietowy że zabrakło miejsca na coś co pokazywało by czas oraz nową snajperkę laserową z wbudowaną wyrzutnią mieczy świetlnych oraz promieniem zmniejszającym.
Dla Dark Fathera mam wspaniałą podręczną pelerynkę niewidkę , rękawicę dzięki której twoje błyskawice będą razić 1000 razy mocniej oraz nowe buty odrzutowe.
Dla Hiro mam nowy miecz który należał niegdyś do Joanny Dar'c (spalona na stosie ,moja daleka krewna) któy pozwoli ci na atakowanie wrogów uderzeniami energetycznymi oraz wspaniały skuter z opcją niewidzialności i wbudowanymi wyrzutniami rakiet.
Dla Misaki mam nowy pistolet wzorowany na tym którego używali Jasdebi(D.gray-man) , pistolet Akane z Kampfera oraz nowy motor z opcją zamiany w mini myśliwiec i parę rękawic wzmacniających Reiatsu.
Dla siebie już wcześniej przygotowałem pare zabawek między innymi:
Nanobot z mojej ukochanej gry Ghostx,
Mugen z D.gray-man
Senbonzakura z Bleacha
Zbroja Teknomana
i wiele innych.